Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

DVD Graancirkels - Vingerafdrukken van de Goden

  • DVD Graancirkels - Vingerafdrukken van de Goden
  • DVD Graancirkels - Vingerafdrukken van de Goden
14,95

Wie zijn de mysterieuze Cirkelmakers? Waar komen ze vandaan? Waarom zijn ze hier en maken ze hun adembenemende creaties in onze velden? Wat betekenen de formaties die over de hele wereld in tal van gewassen verschijnen? Wat is de link met de verdwenen beschavingen van de oude Maya's, Egyptenaren en Sumeriërs? Wat is de link met de vreemde lichtbollen en met het Nederlandse medium Robbert van den Broeke? En bovenal: wat kunnen we met dit mysterieuze fenomeen dat onderzoekers over de hele wereld al decennia lang in zijn greep houdt?

Al deze vragen - en meer - worden in deze nieuwe Nederlandse productie beantwoord. Janet Ossebaard neemt je mee in de wonderlijke wereld van de graancirkels. Voor het eerst vertelt ze het hele verhaal, inclusief haar eigen bovennatuurlijke ontmoetingen.

Prachtige filmbeelden van graanformaties en lichtbollen, ondersteund door muziek en afgewisseld met boeiende interviews, geven je niet alleen de allerlaatste informatie over het graancirkelfenomeen, maar laten je bovendien achter met een gevoel van verwondering en vervoering...


Geproduceerd door Van Mossel Media, dec. 2013
Duur: 1 uur en 25 minuten


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code