Top

3: Lezing 9 juli Dalfsen

Nieuw
  • 3: Lezing 9 juli Dalfsen
15,00

Lezing Het Oude Egypte & de Cirkelmakers

In deze presentatie bewijs ik dat de Pyramidebouwers "Masters of Free Energy" van ongekende technologische hoogstand waren. Zij lieten heel bewust sporen achter die mij tijdens mijn onderzoek in Egypte voerden naar de bron van dit mysterieuze volk. Ook in latere tijden - toen de dynastische farao's aan de macht waren - lieten de tempelbouwers sleutels achter in de muurschilderingen en hiërogliefen, voor ons om te ontcijferen. Deze sleutels vinden we vandaag de dag terug als graancirkels die over de hele wereld verschijnen.

 

Onze voorvaderen noemden de graancirkels "boodschappen van de Goden". Kan het zijn dat dit dezelfde Goden zijn als destijds de oude Egyptische Goden Ptah, Sekhmet, Isis en Osiris? Zijn zij teruggekeerd? Wat is hun boodschap? Wat kunnen wij daarmee anno 2019?

 

In deze spannende, geestverruimende lezing laat ik zien wat volgens mij de Heilige Objecten van de Goden waren: de Ankh, de Djed, de Was, de zogenaamde 'kronen', en natuurlijk de mysterieuze staven die alleen de Goden mochten vasthouden, evenals het vreemde 'tasje' en de 'kegel', die we niet alleen bij de oude Egyptenaren tegenkomen maar ook bij de Sumeriërs en de Maya's. Objecten die we nooit hebben teruggevonden, omdat de Goden ze meenamen toen ze onze blauwe planeet verlieten. Waarom verschijnen ze nu als graancirkels? Wat heeft Tesla hiermee te maken?

 

Kom op 9 juli naar Dalfsen om antwoorden te krijgen op deze vragen die de mensheid al millennia lang bezighouden. Wees gewaarschuwd: deze avond krijg je veel te verstouwen: nieuwe informatie, nieuwe beelden, en een nieuwe kijk op onze geschiedenis en daarmee ons heden!


Locatie: Het Roode Hert, Hessenweg 41 in Dalfsen
Start: 19.30 uur

Entree: 15,-Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code