Top

1: Lezing 24 april Doetinchem

Nieuw
  • 1: Lezing 24 april Doetinchem
15,00

Lezing Graancirkels & de oude Maya's

Volgens de huidige Mayabevolking zijn de overleveringen die zij van de Goden meekregen hier op aarde, totaal anders dan wat de archeologen ons vertellen. De Maya's bevolkten midden-Amerika honderden jaren lang; met maar liefst miljoenen mannen, vrouwen en kinderen bouwden zij bijzonder geavanceerde steden. Zij hadden verregaande kennis van architectuur, sterrenkunde, metallurgie, wiskunde, landbouw en nog veel meer wetenschappen, die zij hadden gekregen van de Goden. Wie waren deze Goden? Waar kwam dit mysterieuze volk zo plotseling vandaan en waarom verdween zij weer evenzo plotseling?

 

Tijdens deze presentatie laat ik zien dat de heersende archeologische verklaringen amper een goede onderbouwing kennen. Veel ontdekkingen worden weggemoffeld omdat ze niet passen binnen de huidige theorieën waar krampachtig aan vastgehouden wordt.

 

Zit er waarheid in de verhalen van de Maya's zelf, dat zij niet van de aarde kwamen maar van Maya, een ster in de Plejaden cluster? Kan het waar zijn dat zij via een portal zijn teruggebracht naar hun thuisplaneet, toen hun experiment hier op aarde ten einde liep? Waarom krijgen wij zoveel graancirkels in onze velden die hierover vertellen? Graancirkels die zo duidelijk Maya-kalenders bevatten, dat het erop lijkt alsof de Cirkelmakers zeggen: "Bestudeer dit oude volk, daar liggen antwoorden!" 


Locatie: Het Nieuwe Dijkhuis, Burg. van Nispenstraat 19-21 in Doetinchem
Start: 19.30 uur
Entree: 15,-Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over