Top

5: Lezing 27 juni Hilversum

Nieuw
  • 5: Lezing 27 juni Hilversum
15,00

Lezing De Val van de Cabal

Mijn allernieuwste presentatie gaat over de spectaculaire ontwikkelingen die momenteel gaande zijn en waarover je niets hoort in het reguliere nieuws. Achter de schermen van de ‘gewone’ politiek vindt momenteel iets totaal nieuws, groots en transformerends plaats. Dat de wereld geregeerd wordt door zogenaamde ‘schaduwregeringen’ (Cabal of Illuminati) is bij veel mensen wel bekend, maar wie hierbinnen de hoofdrollen spelen is minder bekend.
Ik kom met informatie, onderbouwing en bewijzen over de laatste stand van zaken wat betreft de Cabal. En ik geef handvatten zodat mensen niet in de angst schieten als de waarheid eerstdaags in de openbaarheid komt, maar er al over gehoord hebben en weten hoe ze hiermee om moeten gaan. De nadruk ligt op ‘self-empowerment’!

De boodschap is er wederom één van hoop, zoals jullie van mij gewend zijn. Dit verhaal gaat niet alleen over het einde van de Cabal, maar ook over het einde van een oud tijdperk, het einde van onderdrukking, het begin van het Duizendjarig Vredesrijk, het begin van de Great Awakening, het Grote Ontwaken van de mensheid, waarover in alle bronteksten is geschreven.
Ik noem dit de meest hoopvolle lezing die ik ooit heb gehouden!

Locatie: De bibliotheek vd Volksuniversiteit (theaterzaal), 's Gravelandseweg 55 in Hilversum
Start: 19.30 uur

Entree: 15,-Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over