Top

9: Film Presentatie 29 sept. Houthem-St.-Gerlach

Nieuw
  • 9: Film Presentatie 29 sept. Houthem-St.-Gerlach
15,00

Film Presentatie: De Val van de Cabal

Met trots presenteer ik mijn film over de val van de Cabal (NLse versie) in het Z-Limburgse Houthem-St.-Gerlach, vlakbij Valkenburg. Een gloednieuw overzicht van de spectaculaire ontwikkelingen die momenteel gaande zijn en waarover je niets hoort in het reguliere nieuws. Achter de schermen van de ‘gewone’ politiek vindt momenteel iets totaal nieuws, groots en transformerends plaats. Dat de wereld geregeerd wordt door zogenaamde ‘schaduwregeringen’ (Cabal of Illuminati) is bij veel mensen wel bekend, maar wie hierbinnen de hoofdrollen spelen is minder bekend. En dat deze hoofdrolspelers in totale paniek zijn door bovengenoemde transformatie, is al helemaal onbekend bij de meeste mensen.

 

Ik kom met informatie, onderbouwing en bewijzen over de laatste stand van zaken wat betreft de Cabal. En ik geef handvatten zodat mensen niet in de angst schieten als de waarheid in de openbaarheid komt, maar er al over gehoord hebben en weten hoe ze hiermee om moeten gaan. De nadruk ligt op ‘self-empowerment’!


De boodschap is er wederom één van hoop, zoals jullie van mij gewend zijn. Dit verhaal gaat niet alleen over het einde van de Cabal, maar ook over het einde van een oud tijdperk, het einde van onderdrukking, het begin van het Duizendjarig Vredesrijk, het begin van de Great Awakening, het Grote Ontwaken van de mensheid waarover in alle bronteksten is geschreven. Ik noem dit de meest hoopvolle presentatie die ik ooit heb gehouden!

Plaats:
De Holle Eik, Baron de Selysstraat 4 in Houthem-St.-Gerlach

Begintijd: 14.00 uur (zaal open vanaf 13.30 uur)
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code